Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás átmenetileg szünetel

Partnereink

Látogató számláló

0
4
3
1
8
0
6

Termékajánló

Termék részletekDinsmores Auto Shot ólomadagoló

Dinsmores Auto Shot ólomadagoló
990 Ft

A csomag tartalma 1db töltő, és 1 cs. utántöltő
Az új Dinsmores Auto-Shot egy forradalmi eszköz, amelynek segítségével apró ólmokat rögzíthetünk a zsinórra.

A Dinsmores Auto-Shot készüléket a Dinsmores speciális ólmaival tudja használni, melyek a 6, 8, 10, 11-es méretekben rendelhetőek. Jól ismert, hogy a legtöbb horgásznak nehézséget okoz, az apró ólmok rögzítése a zsinórra.

A Dinsmores Auto-Shot a megfelelő mélységben vágja meg az ólmot, és a korrekt pozícióban nyomja rá a zsinórra minden egyes alkalommal. Valamint a friss vágás nincs oxidálódva, így a zsinórunkat nem tudja felsérteni.


1. A ólom utántöltőből öntsön a tároló kupakjába annyi sörétólmot, amennyit fel szeretne használni. Így a kupakból egy gyűjtő lesz az ólmok számára!

2. A gyűjtőt (utántöltő kupakja) helyezze az Auto-Shot ólomadagolóba, úgy, ahogy az a 2-es számú képen látszik.

3. Tartsa az Auto-Shot ólomadagolót a kezében. A hüvelykujjával emelje meg a felső fogantyút és rázza meg az Auto-Shot ólomadagolót, így a sörétólom (képen: shot) beleesik a vájatba. (képen: channel)

4. Gyengén nyomja meg a felső fogantyút a hüvelykujjával, hogy elhelyezze a sörétólmot (képen: shot) a kamrába (képen: chamber), ahogyan az a 4. képen is látszik.

5. Nyomja meg erősen a felső fogantyút lefelé, és győződjön meg róla, hogy a penge (képen: blade) megfelelő mélységben bevágta-e az ólmot (képen: shot).

6. A feszesen tartott zsinórt húzza bele az ólmon vágott nyílásba, ahogyan a képen látható.

7. Nyomja meg az oldalsó fogantyút, ezzel rögzítve az ólmot a zsinórra.

8. Húzza meg a zsinórt, hogy kiszabadítsa a készülékből a rögzített ólommal együtt. Készen is vagyunk, ismételje ezt meg minden ólommal.

 

 

 

  • Gyártók
    Dinsmores
Webáruház készítés