Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékek

 

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekDUPLA THUNDER TELESZKÓPOS SZETT 3,50M 12046-014

-24%
DUPLA THUNDER TELESZKÓPOS SZETT 3,50M 12046-014
41 990 Ft
Akció: 31 900 Ft
A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része a Dupla Thunder szett. is
Egy rendkívül hasznos és változatos horgászeszközöket, valamint kiegészítőket, aprócikkeket tartalmazó összeállítást készítettünk, amely egy teljesen komplett felszerelést ad, akár a kezdő horgászok kezébe, mindenre felkészülve.
A komplett felszereléshez 2 darab 350 cm-es, kiváló szállítási tulajdonságokkal rendelkező Thunder teleszkópos horgászbot jár, amelynek anyaga az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, így a horgászattal ismeredőknek is ajánlott széria, plusz teleszkópos rendszere miatt rendkívül könnyű szállítani is.
50-100 grammos mérettartománya lefedi az általános fenekezős horgászat szükségleteit.
A botokhoz 2 darab Thunder RD 5000-es hátsófékes orsó tartozik, melyek előre fel vannak töltve zsinórral, így ezzel sem kell foglakozni már a horgászat előtt.
A kapások jelzéséért 2 darab Smart Bite Alarm elektromos kapásjelző fog gondoskodni, melyeket kiegészítettünk zsinórfeszítő swingerekkel és természetesen a menetes leszúrók is tartozékok, plusz 2 darab hátsó villás leszúró is.
2 darab előre elkészített horoggal szerelt fenekező készség is a csomag része, de a saját szerelékes elképzelések is megvalósíthatóak, mivel egy Carp Expert Rapid All-In kiegészítő készlet is csomagunk része.

 

 

 

 • A Carp Expert Rapid All-in kiegészítő szett az alábbi összetevőkből áll:

  - 2 féle gumikukorica
  - Erős pontyozó forgók és gyorskapcsok
  - Többféle méretű praktikus gumikúp és gubancgátló
  - Gumigyöngyök
  - Extra erős ólomklipszek
  - Horogbefordító és stopperek
  - Csalifúró és fűzőtű

  Mindezen összeállítás egy jól záródo praktikus dobozban kapott helyet, mely kis helyen elfér és bármikor rendelkezésre áll a horgászdobozban vagy táskában, akár egy rapid pontyozáshoz
  A horgászat alapkövetelménye a merítőháló megléte is, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó összecsukható merítőháló is, melynek kompakt mérete előnyös lesz szállítás során.
  Sőt, egy csomag etetőanyag és egy doboz Jelly Worm is jár ehhez a kombóhoz, amiben minden megtalálható, hogy bele tudjon bárki kóstolni a horgászat világába, legyen szó akár kezdő pecásokról egyaránt.

  A szett tartalma:
  - 2x Kamasaki Thunder 3,5m 50-100 g bot
  - 2x Kamasaki Thunder RD 5000 orsó zsinórral feltöltve
  - 2x Carp Expert Smart Bite alarm elektromos kapásjelző
  - 1x Kamasaki Super Compact merítő
  - 2x Eco swinger (vegyes színben)
  - 1x Carp Expert Rapid All-In kiegészítő szett dobozzal
  - 2x Teleszkópos kapásjelző leszúró
  - 2x Szinterezett bottartó villa
  - 2x Kéthorgos fenekező szerelék
  - 1x 1kg-os etetőanyag
  - 1x Benzár Jelly Worm csali
Webáruház készítés