Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékek

 

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekCarp Zoom Special Additives 250g (Különleges adalék) CZ

Carp Zoom Special Additives 250g (Különleges adalék) CZ
580 Ft

Különleges, nagy töménységű adalékok etetőanyagokhoz és bojlik készítéséhez.

 

 

 

 • Betaine: egyedi, táplálkozásra ingerlő adalék keverékek feljavítására, kiegészítésére.
  Grundbait Glue: Etetőanyag ragasztó, ha lassítani szeretnénk az etetőanyagunk oldódását, vagy több szemes kiegészítőt szeretnénk belekeverni. Alkalmazása:1 csomag 2-3 kg etetőanyaghoz.
  Maggot Glue: Minőségi természetes alapanyagú csontkukac ragasztó. Jellemzően kis mennyiség kell belőle, hosszantartó ragasztóhatás jellemzi.
  Robin Red: az eredeti robin receptúrája alapján készített speciális adalék etetőanyagokhoz, bojlikészítéshez.  Tipp: Az őrölt (nem darált!) pellettel bármelyik etetőanyagunk egy mozdulattal halas jellegűvé tehető.  Tipp: A betain kiváló kiegészítője a bojlimixeknek.  Tipp: az etetőanyag RAGASZTÓT mély vagy gyorsan áramló vizek esetén használjuk. Nagyszemcsés etetőanyagoknál csak a kész keverékhez öntsük hozzá, majd ismét nedvesítsük!  Tipp: A csontkukac ragasztást mindig a kukacok megtisztításával kell kezdeni, majd következhet a RAGASZTÓ por, egy pár csepp víz. Ezt jól elkeverjük, majd ha szükséges ismét vizezzük. Ha megfelelő (nyomásra összeáll, de a kezünkhöz nem ragad!), akkor lepréseljük, és készen vagyunk.
 • Gyártók
  Carp Zoom
  Módszerek
  Csalizás
Webáruház készítés