Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékek

 

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekKAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ SZETT 12046-021

-22%
KAMASAKI THUNDER SPIN 240 PERGETŐ SZETT 12046-021
21 800 Ft
Akció: 16 900 Ft
Thunder szettünk alapját és gerincét egy igazán univerzális bot alkotja, a Thunder Spin 240 cm-es 30-60 g-os változata, mely a csuka, süllő és a balin horgászaához is megfelelő társ lesz.
Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni.
Tökéletes választás azon horgászoknak, akik most ismerkednek a pergetéssel, és ehhez egy igazán kedvező ár-érték aránnyal bíró eszközt kerestek. A könnyű, mindössze 230 grammos pergető bot akár egésznapos cserkeléshez is alkalmas, pluszban jó szolgálatot biztosít általános pergetéshez!
IM6-os anyagának köszönhetően kiválóan terhelhető, akár kisebb harcsák kifárasztására is alkalmas, azonban nagy százalékban múlik az eredményesség, a horgász tudásán is.
Univerzalitása miatt, a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.
Sőt, szettünk keretei között, most egy a bothoz tökéletesen illő Thunder Spin orsó is tartozék, melyet a dobon található jó minőségű pergető monofil zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között.
A soklamellás fékrendszer tág határok között állítható és precízen adagolja a zsinórt a fárasztás során,így minimálisra csökken a halvesztés esélye.
Ezen kívül egy 100 méteres Super Braid fonott és egy Wizard halkiemelő fogó is jár a csomaghoz!
Végül pedig, a pergetés lényegeként, a műcsalik sem maradhatnak el. Egy Kamasaki Super Lure csali csomag jár pergető összeállításunkhoz, egy praktikus műanyag dobozzal.
Nemcsak látványban - formában, típusban, színben – gazdag műcsalik kaptak helyet a szettben, de kis gyakorlás, tapasztalatszerzés után láthatjuk majd, hogy fogós csali arzenál is van a birtokunkban.

 

 

 

 • A szett teljes tartalma:
  - Kamasaki Thunder Spin 30-60 g 240 cm bot
  - Kamasaki Thunder Spin 4000 orsó
  - Kamasaki Super Lure Set műcsali válogatás
  - 100 méter Kamasaki Super Braid fonott zsinór
  - Wizard halkiemelő fogó
Webáruház készítés