Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékek

 

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletekStarbaits ADD'IT Liquide - 500ml

Starbaits ADD'IT Liquide - 500ml
2 300 Ft

Melasse (09520):
Melasz egy mellékterméke cukornád vagy cukorrépa feldolgozásának. Nagyon gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, szénhidrátokban és teljesen ellenállhatatlan ponty számára! Lehet használni bojli dip-pelésére, vagy magok áztatásakor.

Full Marine (09571):
Viszkózus folyadék, tengeri halak főzetéből készült, tele sókkal, ásványi anyagokkal, olajokkal és minden halszármazékkal, ez egy tiszta halkivonat folyékony formában. Fantasztikus bármely mix-hez, bojli áztatásra és paszták előállításához. Tele csalogató anyagokkal és tiszta fehérjéket tartalmaz.

CSL (09510):
100 %-ig természetes, anyag jellegzetes ízzel, illattal és magas aminosav tartalommal, melynek a pontyok képtelenek ellenállni! Használhatjuk: pelletek locsolására, method és bojlimixek, főtt magmixek ízesítésére stb.

Hemp Juice (09586):
Nagy tisztaságú kender, ez az egyetlen módja annak, hogy leírjuk ezt a csodálatos folyadékot. Főtt kender leve, hozzáadott extra tömény kender olaj, keverve, mint egy turmix. Egy igazi kender turmix, spod-mixekhez adva, extra lökést ad, vagy egyenesen PVA zacskóban használva. Használható úgy, mint egy dip. Kijelenthető, hogy No1 a folyékony termékeink között.

Stick and Spod Sweet (09582):
Minden pontyhorgász tisztában van azzal a ténnyel, hogy a ponty nagyon édesszájú tud lenni bizonyos időszakokban. Ezen időszakban ezt a locsoló folyadékot használhatjuk etetőanyagba és stic-mix-be is.Dipként is használható.

Hydrolysat de Krill (09502):
Atlanti Krill felhasználásával, legtisztább formában begyűjtött hidrolizált Krill fehérje alkotja. Könnyen diszpergálódnak vízben, így kiváló kiegészítője minden csalinak. Bármilyen mennyiségben használható.

Foie (03802):
Ennek a májas olajnak nagyon sok alkalmazási lehetősége van. Minden etetőanyagba, illetve mixbe használható. Használható csali dipelésre is. Ez a kivonat étvágygerjesztőként funkcionál.

Spicy Liver (09550):
Ennek a májas olajnak nagyon sok alkalmazási lehetősége van. Minden etetőanyagba illetve mixbe használható. Csali dipelésre is alkalmas. Ez a kivonat étvágygerjesztőként funkcionál.

Robin Red (03805):
A legendás eredeti Robin Redet egy különleges hordozó folyadékkal kombináltuk. Adalék anyagként használhatjuk dip ként és locsolóként is. A tesztbeli eredmények egyértelműen igazolják a Robin Red pontyokra való hatását.

Crayfish (09560):
Aroma gazdag és magas belső tartalommal rendelkező rák olaj felhasználásával készült locsoló folyadék. A pontyok már csekély mennyiség alkalmazása esetén is vonzónak találják a felhasználásával készült, bármilyen csalogató keveréket. De csalinkat beáztatva is eredményeket érhetünk el. Leginkább halliszt alapú mixekhez alkalmazható.

 

 

 

  • Gyártók
    Starbaits
Webáruház készítés