Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termékek

 

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Termékajánló

Házhozszállítás

Termék részletek



Dinsmores Auto Shot ólomadagoló és ólom

Dinsmores Auto Shot ólomadagoló és ólom
990 Ft

A csomag tartalma 1db töltő, és 1 cs. utántöltő
Az új Dinsmores Auto-Shot egy forradalmi eszköz, amelynek segítségével apró ólmokat rögzíthetünk a zsinórra.

A Dinsmores Auto-Shot készüléket a Dinsmores speciális ólmaival tudja használni, melyek a 6, 8, 10, 11-es méretekben rendelhetőek. Jól ismert, hogy a legtöbb horgásznak nehézséget okoz, az apró ólmok rögzítése a zsinórra.

A Dinsmores Auto-Shot a megfelelő mélységben vágja meg az ólmot, és a korrekt pozícióban nyomja rá a zsinórra minden egyes alkalommal. Valamint a friss vágás nincs oxidálódva, így a zsinórunkat nem tudja felsérteni.


1. A ólom utántöltőből öntsön a tároló kupakjába annyi sörétólmot, amennyit fel szeretne használni. Így a kupakból egy gyűjtő lesz az ólmok számára!

2. A gyűjtőt (utántöltő kupakja) helyezze az Auto-Shot ólomadagolóba, úgy, ahogy az a 2-es számú képen látszik.

3. Tartsa az Auto-Shot ólomadagolót a kezében. A hüvelykujjával emelje meg a felső fogantyút és rázza meg az Auto-Shot ólomadagolót, így a sörétólom (képen: shot) beleesik a vájatba. (képen: channel)

4. Gyengén nyomja meg a felső fogantyút a hüvelykujjával, hogy elhelyezze a sörétólmot (képen: shot) a kamrába (képen: chamber), ahogyan az a 4. képen is látszik.

5. Nyomja meg erősen a felső fogantyút lefelé, és győződjön meg róla, hogy a penge (képen: blade) megfelelő mélységben bevágta-e az ólmot (képen: shot).

6. A feszesen tartott zsinórt húzza bele az ólmon vágott nyílásba, ahogyan a képen látható.

7. Nyomja meg az oldalsó fogantyút, ezzel rögzítve az ólmot a zsinórra.

8. Húzza meg a zsinórt, hogy kiszabadítsa a készülékből a rögzített ólommal együtt. Készen is vagyunk, ismételje ezt meg minden ólommal.

 

 

 

  • Gyártók
    Dinsmores
Webáruház készítés