Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

2017. 04. 01-től a weboldalnak új kezelője, tulajdonosa lett.
Rugalmas kiszállítással és árakkal várjuk rendelését.
Itt nem talált termékekre is kérhet árajánlatot.
Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446
erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
3
9
1
9
7
4

Termékajánló

Termék részletekCC Moore Milkimin pellet tejprotein pellet

CC Moore Milkimin pellet tejprotein pellet
1 854 Ft

A Milkimin Pellets a CC Moore & Co szenzációs és egyedülálló terméke. Drámain különbözik minden más eddig forgalomba hozott pellettől. Különleges és titkos gyártási eljárásnak köszönhetően kizárólag tejfehérje porokból készítik. A Milkimin pellet édes-krémes íze és illata a hideg, erősen lehűlt vizekben is óriási hatást gyakorol a pontyokra. A változó felhajtóerővel rendelkező édes granulátum szemek a vízbeérkezéskor szinte légies könnyedséggel süllyednek a fenékre, és akár még a halak uszonya által keltett mozgásoktól is szinte felemelkednek a fenékről.

A Milkimin pelleteknek a kapitális, hosszú életkort megélt pontyok egyszerűen nem tudnak ellenállni, így minden óvatosságukat félre téve az etetőhelyen és annak környékén található minden ehető táplálékot beszippantanak, természetesen a felcsalizott horgunkkal egyetemben. A pelletek becsült oldódási ideje nagyjából 2 óra. A késő őszi, illetve a téli horgászatok első számú etetőanyaga. Csalogató hatása fokozható, ha több féle szemcsemérettel és eltérő oldódási idővel rendelkező pelletekkel keverjük össze.

Tipp1: keverje össze kendermaggal, mini halibut pellettel particle mix-el, és öntsön az egészhez Talin Original-t.(2ml/kg) majd etetőrakéta vagy spomb segítségével jutassa szőnyegszerűen a kiszemelt területre. Hatása fenomenális!

Tipp2: jó alaposan keverje össze az édes Nut Cloud spod mix-el, majd ezután forró vízzel felöntve egy „tejbegríz” állagú állapot elérés után etetőrakéta vagy spomb segítségével jutassa szőnyegszerűen a kiszemelt területre. Ennek a rendkívül vonzó tejes-krémes etetőanyagnak a halak egyszerűen képtelenek lesznek majd ellenállni. Kiváló alternatívát kínál a sekély, gyorsan felmelegedő tavakon!

Kiszerelés: 3mm / 1kg


 

 

 

  • Gyártók
    CC Moore
    Módszerek
    Csalizás
Webáruház készítés