Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
4
4
6
3
8
4

Termékajánló

Termék részletekBenzár Neo Method rakós merítőnyél 71732-400

Benzár Neo Method rakós merítőnyél 71732-400
 • Benzár Neo Method rakós merítőnyél 71732-400
19 900 Ft
Egy igazán hiánypótló termékkel bővült a jelenleg is szép számot magáénak tudható Benzár szortiment.
A Neo Method merítőnyelek nem csak versenyhorgászok részére nyújtanak tökéletes megoldást, hanem hétköznapi horgászatokon is hű társai lesznek bármely pecásnak.
Rakós rendszerüknek köszönhetően átmérője rendkívül kézreálló, alacsony keresztmetszetű, emellett sokkal merevebb rekakciójú, mint hagyományos teleszkópos társaik, mely miatt garantált a gyors használhatóság, ami versenyszituácók között kiemelt fontosságú.
Akár nagyobb fejekhez is ajánlottak, IM8-as kabon anyaga bírni fogja a strapát használat során, mely kevésbé érzékeny a nagyobb ellenállásokra.
A rakós rendszer miatt, ha olyan a szituáció, természetesen 2 tagot használva, akár kisebb méretben is megfelelően funkcionálnak, de versenyeken vagy ha olyan a partszakasz, a 4 méteres verzió igazán jó szolgálatot fog tenni.
Súlya igazán csekély: 312 gramm, mely az igazán letisztult, karbonszövéses dizájnnal párosulva, sokak kedvelt kiegészítőjévé fogja varázsolni a terméket.

 

 

 

 • 4 m
  IM8 carbon
  312 g
  száll. h.149 cm
  3 részes
Webáruház készítés