Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

2017. 04. 01-től a weboldalnak új kezelője, tulajdonosa lett.
Rugalmas kiszállítással és árakkal várjuk rendelését.
Itt nem talált termékekre is kérhet árajánlatot.
Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446
erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Partnereink

Látogató számláló

0
4
1
2
9
0
8

Termékajánló

Termék részletekNutrabaits Mix The Big Fish

Nutrabaits Mix The Big Fish
  • Nutrabaits Mix The Big Fish
5 400 Ft

Jelenleg 14 alap mix található a Nutrabaits kínálatában, amelyek mindegyikét Európa leghíresebb vizein tesztelték horgászaink. Mindegyik mix esetében a lehető legmagasabb fokú minőség ellenőrzés után kerülnek az összetevők bekeverésre, kezdve a lehető legmagasabb tisztaságú fehérjétől egészen a legfinomabb őrölésű kenderig.

 

 

 

  • Ezért lehetséges, hogy a Nutrabaits kínálatában lévő mixek minden évszakra és minden körülményre megfelelő megoldást kínálnak. A mixek csomagolásán megtalálható az összes összetevő, melyeken az évek alatt semmit nem változtattunk és nem is fogunk, így horgászaink biztosak lehetnek abban, hogy évek múlva is ugyanazokkal az ízekkel fognak találkozni, mint most.

    A Big Fish mix megszületése Dave Moore-nak köszönhető. Ő olt az ki sok nagyhalas pontyhorgász álmát megvalósította, amikor megalkotta ezt a mixet. De mitől is annyira jó a Big Fish? Egyszerűen megfogalmazva a bázis mix optimális keveréke a könnyen emészthető összetevőknek, valamint tele van kiváló minőségű tejfehérjével és Robin Red-del. Az alap mixet könnyen fel tudjuk javítani 2-4g zöld ajkú kagyló kivonattal, 2 g betainnal és 15 ml lazac olajjal. A Big Fish mix-hez ízléstől függően sok íz passzol, de az elmúlt években mégis a Nutrafruit Cranberry, a Nutramino, az Elite Salmon, a Caviar és a feketebors olaj volt az, ami a legkiemelkedőbb eredményeket hozta a Big Fish-sel kiegészülve.

    Kiszerelés: 1,5 kg
Webáruház készítés