Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

2017. 04. 01-től a weboldalnak új kezelője, tulajdonosa lett.
Rugalmas kiszállítással és árakkal várjuk rendelését.
Itt nem talált termékekre is kérhet árajánlatot.
Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446
erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
3
8
1
0
9
2

Termékajánló

Termék részletek



CC Moore Lactalbumen - Laktalbumin (Tejprotein)

CC Moore Lactalbumen - Laktalbumin (Tejprotein)
5 600 Ft

A CC Moore & Co által forgalmazott Laktalbumen a legmagasabb minőséggel rendelkező tejfehérje. A kiemelkedően magas, több mint 88%-os proteintartalmú por alapú adalékanyag két fő összetevőből áll. / laktalbumin, lakto globulin/ Használata elengedhetetlen, ha egy magas tápértékkel rendelkező és gyorsan „bontó” csalit szeretnék készíteni. Kiválóan harmonizál az Acid Casein és a Whey Protein-el. A kiváló vízoldékonysággal rendelkező termékhez, jelentős esszenciális aminosav tartalom párosul, így gyakorlatilag a bojlimixekből kihagyhatatlan. 5-10%-ban alkalmazva a bojli főzési idejét rendkívüli módon lecsökkenti. Adagolásnak felső határa 250g/kg

Tipp: minden esetben tartsa be a gyártó által javasolt adagolási érték felső határát, mert 250g/kg felett a pontyok emésztését nagymértékben megnehezítheti.

Kiszerelés: 500gr ill. 1 kg


 

 

 

  • Gyártók
    CC Moore
    Módszerek
    Bojlizás
Webáruház készítés