Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás átmenetileg szünetel

Partnereink

Látogató számláló

0
4
3
4
3
8
1

Termékajánló

Termék részletekKAMASAKI BOTRA SZERELHETŐ KAPÁSJELZŐ

KAMASAKI BOTRA SZERELHETŐ KAPÁSJELZŐ
1 650 Ft
Főként harcsások figyelmébe ajánljuk! De pontyhorgászok számára, vagy süllőre, csukára horgászva is tökéletes lehet. Tömege mindössze 30 g, így egyik botunkat sem nehezíti el, ha rajta van.
Működése teljes egészében megegyezik a hagyományos elektromos kapásjelzőkkel. A zsinórt a jelzőben található görgőre kell helyeznünk, amit a kifutó zsinór megforgat és máris működésbe lép a kapásjelző. A kapásjelző 3 db LR44-es gombelemmel működik, ami a kapásjelző tartozéka!!!!
Így már külön ezeket az elemeket nem kell megvásárolni. A botra szerelhetősége roppant egyszerű.
A botra merőlegesen tudjuk felhelyezni, így a bot pontosan beleillik a kapásjelző ívelt tartó részébe, majd a két gumi szalaggal tudjuk szorosra húzni. Ennek köszönhetően minden körülmények között szorosan tart, nem forog el.
A kapásjelzőt a hátulján található kis pöcök helyezi működésbe, ami benyomódik, ahogy rácsatoljuk a horgászbotra. A kapás után nincs más dolgunk, mint a zsinórt kivenni a jelzőből és kezdődhet is a fárasztás.
A legvastagabb harcsás botokra is rászerelhető, de jól tart az 1-2 cm átmérőjű pálcákon is. A termék teljes mértékben esőálló!

 

 

 

Webáruház készítés