Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

2017. 04. 01-től a weboldalnak új kezelője, tulajdonosa lett.
Rugalmas kiszállítással és árakkal várjuk rendelését.
Itt nem talált termékekre is kérhet árajánlatot.
Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446
erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Partnereink

Látogató számláló

0
4
1
5
6
9
7

Termékajánló

Termék részletekNutrabaits Étvágyfokozók Spice Cajouser 50ml

Nutrabaits Étvágyfokozók Spice Cajouser 50ml
2 300 Ft
A Spice Cajouser egy évek óta megbízhatóan teljesítő, az egyik leghatásosabb, a bojli készítés során felhasznált összetevő. A természetes görögszéna kivonatot is tartalmazó, rendkívül magas koncentrációjú, erőteljes és karakteres, kivételes fűszeres ízzel- illattal rendelkező folyékony adalékanyag ideális kiegészítője lehet bármely fűszeres íz világú csalinak. A fenomenális adalék kiválóan harmonizál a Tecni-Spice UTCS Flavour-al (bojli készítés során felhasznált fűszeres aroma). Többek között a legendás hírű Tecni-Spice kész bojli is tartalmaz Spice Cajouser-t. A hideg vízi csalikban is megbízhatóan teljesítő Spice Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni. A Spice Cajouser alkalmazásával hozzájárulunk egy igazán egyedi és különleges bojli létrehozásához, amelyet a pontyok soha nem fognak figyelmen kívül hagyni.

Figyelem! A Spice Cajouser kizárólag csak bojli készítéshez használható. Minden esetben a felvert tojásokhoz adagoljuk! Kísérletező kedvű horgászok bártan kipróbálhatják krémes íz világú csalikban is.

Tipp: egy igazán fogós és egyedi fűszeres- krémes-csokoládés bojli készíthető, ha a csalink többek között Spice Cajouser- Chocolate Cream Flavour- Chocolate Super Sweet adalékok trióját tartalmazza.

 

 

 

  • A Nutrabaits Cajouser család az angol cég olyan egyedi és utánozhatatlan terméke, amely egy rendkívül magas és erős koncentrátumú étvágy stimulánsok és attraktorok titkos keverékét tartalmazó tömény folyadék. A különleges étvágyfokozók között alapvetően három irány jelenik meg: gyümölcs, fűszer és édes ízesítés. A Cajouser-ek mesterséges és mellékanyagoktól mentes termékek, amelyek elengedhetetlen részét képezik a mai modernkori csali gyártásnak.
Webáruház készítés