Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Áruházunk sok esetben külső raktárról dolgozik, ezért a csomag feladása pár napot csúszhat, ill. egyes termékek éppen kifogytak és azok beszerzése nem vagy csak később lehetséges. Ilyen esetekben is e-mailben, vagy telefonon egyeztetünk. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
4
6
1
3
5
0

Termékajánló

Termék részletekNutrabaits - Trigga Ice Bait Soak Complex

Nutrabaits - Trigga Ice Bait Soak Complex
3 200 Ft
A Trigga Ice család tagja a Trigga Ice Bait Soak Complex, amely rendkívül koncentrált és tömény formában tartalmazza azokat a komplex folyékony összetevőket, amelyek a Trigga Ice kész bojli. Segítségével már néhány percnyi áztatási idő után is minden horog csali vonzó hatása drasztikusan megnövelhető. A vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül, miközben rendkívül attraktív jeleket bocsájt ki. Kiválóan harmonizál a Trigga Ice kész bojlikkal. Különleges és egyedi, Fűszeres-májas-halas aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlen hatással bír. A rövid távú horgászatok első számú választása. A kimagasló minőségű folyékony koncentrátum többek között Nutramino-t, Multimino-t, Corn Steep Liquor-t, és Betaint is tartalmaz.

 

 

 

  • Fűszeres olajokat 1988 óta használnak pontycsalik összetevőjeként, mivel már ekkor is tisztában voltak fogósságágukkal. Így amikor a Nutrabaits arra kereste a választ, hogy a Trigga Liquidet miképp tudnák a hideg vízi körülményekhez igazítani, nem volt kérdés, hogy mi kerül az összetevő lista élére. A Trigga Ice Liquid a Trigga Ice alapmix-szel együtt tökéletes téli pontycsalit alkotnak. Amikor téli mixet készítünk, javasoljuk, hogy minden 5-10 ml Trigga Ice Liquid-hez adjunk egy tojást, így megkapjuk a sima trigga Mixnél ajánlott 20-25 ml/500 gr arányt.
Webáruház készítés