Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
4
4
6
3
8
5

Termékajánló

Termék részletekStarbaits SPICY SALMON Bojli - 1kg

Starbaits SPICY SALMON Bojli - 1kg
5 100 Ft

Ez az új generációs Spicy Salmon (fűszeres lazac) -etetési rendszer-, a pontyok táplálékszükségletéhez igazodik. A kiválóan oldódó, vitaminokból, ásványi sókból, lazacból és több tengeri élőlény kivonatából összeállított csali a hosszan tartó, többnapos etetési stratégiát szolgálja. A felhasználás során a pontyok annyira megkedvelik,hogy végül szinte rászoknak a csalira. A speciális gyártási technológiának köszönhetően az összetevők íz- és illatanyag-tartalma teljes egészében megmarad. Az így készített csali növeli a halak étvágyát, és közben könnyen emészthető marad. A nagy mennyiségben felhasznált, kiváló minőségű lazacliszt mellett a csalogatóhatást erősítő kiegészítésként, Robin Red H-t tartalmaz. Az alapanyagok összhangjának köszönhetően a megtévesztésig hasonlít a természetes táplálékok összetételéhez és csalogatóhatásához.
A csali szerkezetéből adódó, a természetes táplálékok fogyasztására jellemzõ ropogtató hatásnak köszönhetően, a Starbaits Spicy Salmon -etetési rendszer- az előttünk álló horgászszezon egyik meghatározó csalija.

 

 

 

  • Gyártók
    Starbaits
    Módszerek
    Bojlizás
Webáruház készítés