Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Áruházunk sok esetben külső raktárról dolgozik, ezért a csomag feladása pár napot csúszhat, ill. egyes termékek éppen kifogytak és azok beszerzése nem vagy csak később lehetséges. Ilyen esetekben is e-mailben, vagy telefonon egyeztetünk. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
4
6
1
3
8
0

Termékajánló

Termék részletekStarbaits Layerz Stick Mix - 800g

Starbaits Layerz Stick Mix - 800g
2 200 Ft

Ez a termékcsalád a minőségi fehérjéknek azt az optimális összetételét tartalmazza, amire igazán nagy szüksége van a nagy pontyoknak az életben. A STARBAITS Stick Mix a már jól ismert STARBAITS pelletek finom őrleményét és egyéb titkos összetevőket tartalmazza. Ennek a pellet alapú etetőanyagnak a lényege, hogy sokkal hamarabb kifejti hatását, mint a lassan felpuhuló pelletek. Tulajdonképpen egy „pellet-gyorsító”, amely drámai módon felfokozza a folyamatot.

Használata:
Használata során nem kell mást tenni, csupán vízzel (ekkor a PVA termékeket ne használjuk)vagy kedvenc STARBAITS aromájával bekeverni, mint egy hagyományos etetőanyagot és a halak méretéhez igazítva, különböző méretű pelletet kell hozzákeverni. Kosárba gyúrva vagy alapozó etetésként vízbe juttatva használhatjuk!


 

 

 

  • Gyártók
    Starbaits
    Módszerek
    Csalizás
Webáruház készítés