Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Áruházunk sok esetben külső raktárról dolgozik, ezért a csomag feladása pár napot csúszhat, ill. egyes termékek éppen kifogytak és azok beszerzése nem vagy csak később lehetséges. Ilyen esetekben is e-mailben, vagy telefonon egyeztetünk. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
4
6
5
1
6
3

Termékajánló

Termék részletekStarbaits Layerz Dip - 200ml / 1l

Starbaits Layerz Dip - 200ml / 1l
3 370 Ft

Minden egyes Layer Z ízfokozó növeli a bojlik és a horogcsalik hatékonyságát. Minden dip ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a bojli, és a horog csalik külső rétege. Mivel a dipekből kivonásra került a víz, ezért használható PVA-ban, vagy a PVA csomagot nyugodtan belemeríthetjük. A dipekkel fokozhatjuk a method-mixek hatékonyságát, így tökéletes állagú gombócokat készíthetünk. Próbálja meg összekeverni a dipet a method-mixszel és tapasztalja meg rendkívüli hatékonyságát.

Javasoljuk, áztassa be előre a horogcsalit, vagy a bojlit, akár előkével együtt is a dipbe néhány nappal felhasználás előtt, így fokozva mindkettő fogósságát. Ne feledje, hogy a csali szúnyoglárva tartalma szinte az őrületbe kergeti a halakat.
PVA Barát
Az összes Layer Z dip PVA barát, amely széleskörűen felhasználható.


 

 

 

  • Gyártók
    Starbaits
Webáruház készítés