Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás átmenetileg szünetel

Partnereink

Látogató számláló

0
4
2
9
1
4
8

Termékajánló

Termék részletekREIVA STREAM 2520-

REIVA STREAM  2520-
  • REIVA STREAM  2520-
14 900 Ft

A REIVA orsók kifejezetten pergető horgászok számára készültek, a horgászmódszer igényeinek maximális figyelembevételével.
Az újabb, modernebb dizájn mellett természetesen ez a széria magas műszaki jellemzőkkel bír, amitől az egyik legjobb ár/érték arányú modell. A fejlett rotor és a soklamellás fékbetétekkel készült precíz elsőfék rendszer, a könnyű tömege mellett is garantáltja a használati élményt és a hosszú élettartamot. 7+1 csapággyal van szerelve az orsó a tökéletesen sima futásért.
Tűgörgős visszaforgás gátló rendszer és esztergált bronz csiga emeli a műszaki tartalmat . A grafit ház rendkívül stabil, korrózióálló és garantálja az alacsony tömeget. Könnyű, kellemes fogású EVA hajtókarfogantyú hosszú használat esetén sem válik kényelmetlenné. A precíziós, S-CURVE dobemelő rendszer felelős a tökéletes zsinórprofilért amely a fonott zsinórókat kitűnően kezeli. Az esztergált alumínium, 2 tónusú eloxált dob, és a nagy teherbírású, alumínium felkapó kar elnyűhetetlenné teszik ezt az orsót.
Méret: 20-30-40
Fékrendszer: Precíziós elsőfék
Csapágy: 7+1
Áttétel: 5.2:1
Orsóház: Grafit-hybrid
Dob: Alumínium
Kiegyensúlyozott rotor
Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
S-stroke zsinórcsévélő rendszer
Tűgörgős visszaforgásgátló

 

 

 

Webáruház készítés