Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
4
1
9
4
0
3

Termékajánló

Termék részletekNevis Wolfram rablózó előke (8520- 8521-)

Nevis Wolfram rablózó előke (8520- 8521-)
410 Ft

Wolfram szálból kézzel készült hajlékony profi pergető előke. Az elemi szálakból font előke garantálja, hogy szinte ugyanolyan hajlékony marad az előkénk, mint a főzsinórunk, ezért nem lesz gyanús a halaknak, illetve nem rontja a műcsalink mozgását. A sokfajta átmérő és hosszból ki tudjuk azt a típust választani, ami a legjobban passzol a műcsalink méretéhez. A speciális anyagnak köszönhetően ellenáll a sérüléseknek, 100%-os biztonsággal állja a harapást.

A előkéken lévő füleket kézi védőkötéssel rögzítettük, azért, hogy ugyanolyan hajlékony maradjon az előke, illetve ne legyen esélye a gubancolódásnak, mint a csövekkel megoldott típusokon. Profi termék, profi horgászoknak.


 

 

 

  • Gyártók
    NEVIS
    Módszerek
    Pergetés
Webáruház készítés