Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás átmenetileg szünetel

Partnereink

Látogató számláló

0
4
3
7
9
9
7

Termékajánló

Termék részletekMilo Torteau de Mais őrölt etetőanyag adalék 1 kg

Milo Torteau de Mais  őrölt etetőanyag adalék 1 kg
1 350 Ft
Kiváló minőségű etetőanyag adalék.

Pirított, préselt az olajtartalmától megfosztott halcsemege.
Sokfajta etető anyagba gyárilag is kevernek ebből a kiváló tulajdonságokkal bíró anyagból.
A pontyos etető anyagok nélkülözhetetlen alkotó eleme. Jó tapadási tulajdonsággal rendelkezik, ám a vízben hamar oldódik, így a vele bekevert etető anyag pillanatok alatt kifejtheti csalogató hatását.
Saját bevált pontyos, kárászos, nagykeszeges keverési arányom:
A verseny, vagy felhasználási nap előtti estén készítem el, így nem lesznek száraz felszálló szemcsék amik az áramlással elviszik a halakat az etetésemről.
Egy csomag Milo Torteau de Mais + 2,4l víz ezt pihentetem 20-25 percig. A feláztatott Torteau masszát hozzákeverem 1 csomag 2,5kg-os Milo Special Carpa-hoz, áttöröm és lefedem. Reggelre egyenletes nedvességű, jó tapadású, ám de gyorsan nyitó etető anyag áll rendelkezésemre. Ezt lehet aromásítani, de legtöbb esetben így natúron a legjobb. Dobható kézzel, csúzlizható is és a nagyhalas feederes horgászathoz is kiváló.

 

 

 

  • Gyártók
    Milo
    Módszerek
    Csalizás
Webáruház készítés