Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás átmenetileg szünetel

Partnereink

Látogató számláló

0
4
4
2
2
3
1

Termékajánló

Termék részletekHALMÉRŐ SZÁK ELIT - LEBEGŐ 5127-002

HALMÉRŐ SZÁK ELIT - LEBEGŐ  5127-002
14 000 Ft
Puha, sűrű szövésű, maximálisan halbarát anyagból készült, horgászbarát extrákkal.
Erős, robusztus hevederek, fogantyú és strapabíró, nagy terhelhetőségű merevítő pálcák segítik a szállítást és mérlegelést. 4 db lebegtető szivacs garantálja, hogy mindig a víz felszinén maradjon, a fényvisszaverő csíkok az éjszakai horgászat során is lehetőséget biztosítanak az ellenőrzésre.
Fotózáshoz ajánlott a pontybölcső használata, amelyben a szák kényelmesen kiteríthető.
Karabinerrel szerelt, 5 méteres tartó zsinórja szabvány menetes adapterrel rendelkezik, így bármilyen leszúróval kompatibilis, a parton könnyedén rögzíthető.
Az erős zipzár biztosítja, hogy a hal még véletlenül se tudjon kiszökni a hálóból, legyen az egy hatalmas ponty, amur vagy bármi, a mérlegelést követően könnyen és sértetlenül szabadon engedhetjük életünk halát! Tartozék továbbá az összehúzható vászon hordtáska.
Hossz: 100 cm
Szélesség: 40 cm
Magasság: 60 cm
Anyag: Microháló
Szín: Zöld

 

 

 

Webáruház készítés