Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

2017. 04. 01-től a weboldalnak új kezelője, tulajdonosa lett.
Rugalmas kiszállítással és árakkal várjuk rendelését.
Itt nem talált termékekre is kérhet árajánlatot.
Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446
erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Partnereink

Látogató számláló

0
4
1
5
7
0
0

Termékajánló

Termék részletekHALDORÁDÓ édes csemegekukorica 285 g

HALDORÁDÓ édes csemegekukorica 285 g
790 Ft

Kétség kívül az egyik leguniverzálisabb csalifajta a csemegekukorica. Szinte bármilyen vízterületről legyen szó, ez az a csali, amit nem hagynak szó nélkül a halak. Ha pedig ezt még tovább fokozzuk a legnépszerűbb és legfogósabb aromáinkkal, valamint különleges színezést is kapnak, a hatás garantált!
A kukoricaválasztékunk ettől az évtől az Édes Csemegekukorica családdal bővül. A konzerv kukoricáink különlegessége, hogy a technológiai eljárás során a szemeket teljesen átitatjuk a felhasznált fogós aromáinkkal, illetve a színező anyagokkal. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy szinte ugyanolyan intenzív az etetőanyaghoz kevert kukorica aromája a horgászat végén, mint a dobozt felbontva.
Ha pedig megmarad a horgászat végén, akkor sem kell azt a vízbe dobni, - bár a halak biztos örülnének neki - hanem a visszazárható tetőnek köszönhetően elég lezárni és a hűtőben még hosszú ideig eltartható. Fontos azonban, hogy ne kerüljön bele semmilyen szennyeződés, illetve a rajta található aromás lé fedje el a kukoricaszemeket!
A Haldorádó dobozos Édes csemegekukorica 6 nyerő ízben, a legfogósabb Haldorádó aromákkal kerül forgalomba. Olyan halcsemege, amely csalizásra és etetésre egyaránt alkalmas.

 

 

 

  • Gyártók
    HALDORÁDÓ
    Módszerek
    Csalizás
Webáruház készítés