Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás átmenetileg szünetel

Partnereink

Látogató számláló

0
4
3
7
9
9
7

Termékajánló

Termék részletekHALDORÁDÓ TOP METHOD FEEDER - FERMENTX PROTEIN 800 g Cikkszám: HDTF4

HALDORÁDÓ TOP METHOD FEEDER - FERMENTX PROTEIN 800 g Cikkszám: HDTF4
1 490 Ft
A Top Method Feeder család két új etetőanyaggal bővült. Az egyik új íz a FermentX Protein. Az elmúlt év másik nagy durranása a tejsavas erjesztésű FermentX etetőanyagok és magvak voltak. Akik ezeket a felmelegedett vizekben kipróbálták, saját maguk tapasztalhatták meg rendkívüli fogósságukat. Az elmúlt év második felében mutattuk be, hogy miként lehet a FermentX Tejsavas Betainos etetőanyaggal olyan vizeken is eredményesen horgászni, ahol előtte csak magas halliszt tartalmú csalogatóanyagokkal lehetett komoly fogásokat elérni. A „Hogyan készül az erjesztett hallisztes etetőanyag?” c. film megjelenése után rekordszámú megkeresést és levelet kaptunk. Akik kipróbálták, elképesztő fogásokról számoltak be. Kézenfekvő volt, hogy legyen ennek egy profi, finomszemcsés method változata is – íme, ez az!

Az új etetőanyag alapját a FermentX Tejsavas Betainos etetőanyag képezi, amelyet a nedvesség elvonása után porfinomságúra őrölnek. Ezután a legjobb minőségű LT-94 halliszttel és egyedi adalékanyagokkal dúsítva kapjuk meg azt a method kaját, amellyel még a legfelkészültebb és legfanatikusabb feederhorgászok sem találkozhattak.

 

 

 

  • Gyártók
    HALDORÁDÓ
    Módszerek
    Csalizás
Webáruház készítés