Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás

Partnereink

Látogató számláló

0
4
1
9
1
8
5

Termékajánló

Termék részletekCarp Zoom Ólombetétes előkezsinór CZ

Carp Zoom Ólombetétes előkezsinór CZ
1 690 Ft

A Leadcore, nem más, mint egy ólombetétes szövött zsinór, amely kizárólag a legmagasabb igények és követelmények figyelembevételével fejlesztettük ki. A magas szintű gyártási technológia által lehetővé vált, hogy a zsinór 16 szövött szálból álljon, ezáltal hihetetlen módon ellenáll a víz alatti akadályok koptató, dörzsölő hatásnak. Belső nehéz magjának (ólomszál) köszönhetően teljesen belesimul az aljzatba, tökéletesen elrejtve a végszereléket az óvatos halak elől.

Jellemző tulajdonsága, hogy jól fűzhető, valamint erős ellenálló tulajdonsága miatt a kagylópadokon is nagy biztonsággal használható. Színének köszönhetően diszkréten beleolvad a tómeder környezetébe. Gazdaságos kiszerelésben, kedvező árban kerül forgalomba.

 

 

 

  • Gyártók
    Carp Zoom
    Módszerek
    Bojlizás
Webáruház készítés