Szűrés

Gyártók
Módszerek

Ügyfélszolgálat

Információval kapcsolatban,forduljon hozzánk bizalommal a

+3630-240-7446

telefon számon.

Levelét az alábbi

e-mail címen fogadjuk:
erdei.zoli@invitel.hu

Fontos tudnivalók!

Sajnos a folyamatos árváltozások miatt oldalunk nem napra kész. Amennyiben a rendelt termékek ára olyan mértékben emelkedett, hogy annak teljesítése gazdaságtalan számunkra, egyeztetés céljából felvesszük Önnel a kapcsolatot. Próbáljuk rugalmasan kezelni ezt a helyzetet. Legtöbb esetben, az oldalunkon nem található termékekre is tudunk korrekt árajánlatot adni. Kapcsolat: Erdei Zoltán +3630-240-7446 erdei.zoli@invitel.hu

Házhozszállítás átmenetileg szünetel

Partnereink

Látogató számláló

0
4
4
2
2
3
2

Termékajánló

Termék részletekCarp Zom előkezsinór 3x3 CZ

Carp Zom előkezsinór 3x3 CZ
1 490 Ft

A Hook Link speciális előkezsinórt, kifejezetten a lágy előkéket kedvelő horgászok számára fejlesztették ki. Különleges tulajdonságát képezi, hogy 100% kör keresztmetszetű így kiváló süllyedő képességéhez magas szakító érték is párosul. Extra lágysága mellett, előnyös tulajdonsága, hogy a külső részét egy UV álló bevonattal is ellátták. A fejlett gyártási technológiának köszönhetően és a legjobb minőség elérése érdekében 3×3 szálból szőtték.

Ezzel sikerült elérni, hogy megkapjuk a piacon kapható egyik legkönnyebben csomózható előkezsinórt. Színének köszönhetően diszkréten beleolvad a tómeder környezetébe. A ?bojlizástól kezdve egészen a finomszerelékes (feeder) horgász módszerekig kiválóan használható. Gazdaságos kiszerelésben, kedvező árban kerül forgalomba.

 

 

 

  • Gyártók
    Carp Zoom
    Módszerek
    Bojlizás
Webáruház készítés